به گزارش مشرق، عباس جدیدی درباره عملکرد مدیریت شهری جدید در شهر تهران و گزارش تحویل و تحولی که اخیراً در صحن شورا قرائت شد، اظهار داشت: در حال حاضر نجفی با عنوان شهردار تهران و با رأی قاطع اعضای شورای پنجم انتخاب شده است و اداره کلانشهر تهران را برعهده دارد.
وی ادامه داد: نجفی با نگاه شکلی در بحث اصلاح، نظارت، توسعه و پیشرفت در شهرداری تهران در حال اقدام است، اما اینکه بخواهند با نگاه ماهیتی، سیستم را جلو ببرند دو موضوع جداگانه است.
معاون سابق نظارت شورای شهر تهران اظهار داشت: با توجه به اینکه دولت، مجلس، شورا و شهرداری در یک طیف سیاسی قرار دارند، اگر حمایت دولت پشت سر شهرداری تهران نباشد، قطعاً با مشکلات متعددی در اداره شهر مواجه خواهد شد.
جدیدی یادآور شد: شهردار تهران موظف است حق و حقوق مردم شهر را بگیرد و از اموال عمویم شهر حفاظت کند.
وی خاطرنشان کرد: نباید اقداماتی صورت بگیرد که موجب هدررفت اموال شهر شود که در حال حاضر مشخص نیست اموال شهر چگونه توزیع و مصرف شده است.
معاون سابق نظارت شورای شهر تهران اضافه کرد: اختاپوس قراردادهای حقوقی بر روی شهرداری چمبره زده است که نیاز به یک همت بسیار زیاد و یک نگاه دقیق کارشناسی دارد.
جدیدی افزود: همانطور که ریاست جمهوری نیاز به حمایت مجلس دارد، شهردار تهران نیز بدون حمایت شورا نمیتواند کاری را به پیش ببرد، البته یکدست بودن نظرات شورای شهر نیز میتواند چالشزا باشد، بنابراین به خاطر نگاه حزبی که در این فضا به وجود آمده است، قصد دارند آن تابلویی که خودشان میخواهند، نقاشی کنند نه آن تابلویی که از نظر مردم موردپسند خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه یکی از مهمترین وظایف شهردار تهران در دوره فعلی درآمدهای پایدار است، گفت: با شهرفروشی که اعضای اصلاحطلب شورا مخالف هستند، ما نیز مخالف بودهایم، بنابراین نجفی باید به وعدههایی که داده است، عمل کند و پاسخگو باشد. اگر درآمدهای پایدار بهخوبی در شهر تهران ایجاد شود، قطعاً معضلات این شهر نیز با یک مدیریت درست منابع حل خواهد شد.
معاون سابق نظارت شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه حمل و نقل عمومی، ترافیک و آلودگی هوا از مهمترین مطالبات مردم است، اظهار داشت: تهران شهر سوخته نیست، ولی بافتهای ناپایدار و فرسوده زیادی دارد که میطلبد با کمک دولت نسبت به حل معضل بافتهای فرسوده اقدام کنند.
جدیدی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه در مدت 4 سالهای که معاون نظارت شورا بودهاید چه اقدامی در راستای رفع فساد و رانت انجام دادهایم، گفت: تمامی 31 عضو شورای شهر ناظر محسوب میشوند و باید در تمامی حوزهها بر مدیریت شهری نظارت داشته باشند. بنده در طول نظارت خود هزار و 870 تذکر به شهرداری تهران دادهام که در حال حاضر نیز بعضی از موارد را همچنان از دستگاه قضایی پیگیری میکنم.
وی ادامه داد: اینکه اعلام شده است بدهی شهرداری تهران 52 هزار میلیارد تومان است، قبول ندارم و این بدهی حدود 35 هزار میلیارد تومان است.
معاون سابق نظارت شورای شهر تهران درباره گزارشی که اخیراً شهردار تهران در صحن شورا ارائه داد، گفت: مردم از شهردار تهران انتظار ندارند گزارش عملکرد با نگاه سلبی ارائه دهد، بلکه انتظار دارند با نگاه ایجابی گزارش دهد و راهکارهای حل مشکلات و همینطور برنامههای لازم را برای مدیریت شهری بهتر مطرح کند.